Zoekt u een ervaren professional die het nieuws in uw branche of vakgebied vervat in prettig leesbare teksten? Kost het moeite teksten te structureren? Zit u er te dicht op en wilt u een frisse blik? Weet u als specialist uw kennis niet om te zetten in voor iedereen begrijpelijke taal?

Sepia Tekst & Communicatie

Maakt uw journalistieke en documentaire producties: nieuws, achtergrondartikelen, reportages, interviews, profielen, websitecontent. Helder en doel(groep)gericht.

Doet (eind-)redactie: van uw krant of tijdschrift, jubileumproductie, gedenkboek, magazine, personeelsblad, persbericht, jaarverslag, brochure, nieuwsbrief, nota. Van het doelgroepgericht herschrijven en leesbaar maken van uw eigen tekst en webcontent tot en met het drukklaar aanleveren bij de drukker. Waarbij Sepia Tekst & Communicatie desgewenst optreedt als spin in
het web en contact onderhoudt met auteurs, fotografen en vormgevers.

Adviseert: over de meest effectieve wijze om uw boodschap voor het voetlicht te krijgen.

Verricht interim-werkzaamheden: springt in als uw eigen (bedrijfs)journalist, eindredacteur of communicatieadviseur tijdelijk uit beeld is, of als u gedurende een beperkte periode of een project ‘extra handjes’ nodig hebt.